27. desember 2019

Etter å ha ligget sengeliggende i over en uke, fikk primærkontakten min meg til slutt til fastlegen min. Har bare vært hos han en gang, siden jeg fikk ny fastlege for en stund siden. Og sist gang jeg var der hadde han ferie, så da hadde jeg vikar.
Jeg var redd han bare skulle avfeie meg med at det kun var forkjølelse/influensa. Men det gjorde han ikke. Tok masse prøver. Det viste seg at jeg hadde to betennelser i kroppen, den ene i halsen. Så nå går jeg på to forskjellige antibiotika. Pluss øyedråper og krem til øyekatarren.
Jeg har en sånn teit greie med øya mine. Jeg klarer så vidt å ta på mascara og øyeskygge. INGEN, ikke meg engang skal røre øynene mine. Jeg får til og med en skikkelig ekkel følelse når jeg ser andre gni seg i øynene. Og de tre første dagene måtte jeg ta øyedråper hver 2. time! Nå er det heldigvis bare 3 ganger i døgnet, pluss krem på kvelden. Jeg klarer ikke dryppe dråper i øynene, eller legge kremen. Så personalet må gjøre det, jeg hater det. Men må nesten bare la dem gjøre det, for jeg har ikke sjans i havet til å få det til.

Julen er over for min del. Jeg lå mye på gjesterommet og slappet av. Denne gangen hadde jeg i hvert fall en grunn, fysisk sykdom. Nå er det bare nyttårsaften/nyttår igjen. Støttekontakten min kommer på søndag, ellers har jeg ingen planer. Ligger og gruer meg til nyttåraften. Hater, hater , hater nyttårsaften! Kan vi ikke bare hoppe over den i år?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s