Du sier at du forstår

Du sier du forstår. Men benekter at min verden er virkelig. Hvordan kan du da forstå? 134 dager siden jeg ble innlagt, siden jeg ble frarøvet min frihet, enda en gang. Jeg skjønner ikke en gang hvordan eller hvorfor jeg er her. Nye folk, nye regler og nye medisiner. Jeg venter på å våkne fra dette marerittet, men så gjør jeg ikke det. Jeg har aldri kjempet så hardt som det jeg gjør nå. Ord strekker ikke til og jeg blir frustrert. «når slipper jeg ut igjen?» spurte jeg. «Når du er bedre» var svaret jeg fikk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s