Et lite pip

Det er ikke mye å høre fra meg, jeg vet det. Det har det jo ikke vært på noen år. Men jeg har hele tiden et lite håp om at skrivelysten skal overskygge smerte og sykdom, og at jeg skal få til å blogge fast igjen. Jeg håper virkelig det.

Jeg er fortsatt innlagt. Over syv måneder har det blitt nå. Det føles uendelig lenge. Syv måneder er lenge å være fratatt friheten sin. Livet er svart og kaotisk. Så smertefullt at det ikke kan beskrives med ord. Og jeg kjemper hardere enn noen gang, 24/7.
Mye og lite har skjedd på syv måneder. Jeg har gått fra å ha kontinuerlig observasjon til å ha tilsyn hvert 30. minutt. Etter nesten nøyaktig seks måneder fikk jeg lov til å ha klær og ledninger på rommet.

Jeg driver og kommer meg etter operasjon på grunn av blindtarmbetennelse for noen dager siden. Det er nesten komisk. Jeg jobber ræva av meg for å få meg i litt væske så jeg slipper å bli sendt på somatisk sykehus (og klarte det) også skjer dette. Jeg holdt ut i det lengste og håpte smertene skulle gå over, jeg har tross alt blitt sendt på (somatisk) sykehus tre ganger allerede og ville ikke lage noe styr. Men smertene ble såpass uutholdelig til slutt at jeg bare måtte si i fra. Jeg kunne nesten kysset hun ambulansearbeideren når hun satt andre dose med morfin!

Ellers kan jeg fortelle at jeg har fått vikar-psykolog. Hun som egentlig er psykologen min skal være borte noen uker (hvor mange uker??) og han som har tatt over stresser meg. Hatt han i tre uker og det eneste jeg vil er at gamle-psykolog skal komme tilbake. I tillegg vil han snakke med meg hver eneste dag, noe som føles ganske heftig når jeg er vant til to ganger i uka. «fordi du fortjener å bli hørt» som han sier. Det høres jo fint og flott ut det, men jeg er utslitt og som sagt stresser han meg noe forferdelig.

Det er flere som har spurt om jeg er aktiv noe annet sted enn på bloggen. Og ja, det er jeg. Jeg er mer aktiv på instagram; svartmalt_

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s